© Wandern MondSeeLand ©Valentin Weinhaeupl
Eine Frau und ein Mann sitzen in der Wiese und genießen den Ausblick auf Wiesen und Berge

Servis

WLAN hotspoty, katalogové objednávky, otevírací doby, atd.

Servis

Dostupnost

Autem:
Z Německa – s dálniční známkou:
Dálnice A8 (Mnichov-Salcburk), přes hraniční přechod Welserberg na dálnici Westautobahn A1 směr Salcburk-Vídeň. Pokračujte dále směrem na Vídeň a dálnici opusťte na sjezdu Mondsee.
Z Německa bez dálniční známky:
Dálnice A8 (Mnichov-Salcburk), sjezd Bad Reichenhall, na kruhové objezdu sjeďte na 2. výjezdu směr Freilassing (B20), tam doprava přes státní hranici. Pokračujte dále po Mnichovské spolkové silnici a po silnici Ignaz Harrer Straße směr Salcburk. Pokračujte dále až do Salzburg Gnigl a poté jeďte po silnici B1 Linzer Bundesstraße směr Eugendorf. V Eugendorfu na třetí kruhovém objezdu odbočte vpravo a pokračujte po silnici druhé třídy (Thalgauer Landstraße L103) směr Thalgau-Mondsee.
V rámci Rakouska:
Ve směru z Vídně po dálnici A1 – sjezd Mondsee.
Ve směru z Korutan po dálnici Tauernautobahn A10 (Pozor: extra mýtné u tunelu Tauerntunnel) směr Salcburk. U dálniční křižovatky Salzburg sjet na dálnici Westautobahn A1 směr Vídeň – sjezd Mondsee.

 

Autobusem se společností Postbus:
Ze salcburského hlavního vlakového nádraží je nejlepším spojem do regionu MondSeeLand autobusové spojení se společností Postbus. Rádi Vám zašleme na vyžádání jízdní řád. Spoje je možné si zjistit také online na stránkách www.oebb.at nebo www.bahn.de.

Vlakem:
Region MondSeeLand disponuje vlastním nádražím v Oberhofenu am Irrsee. Nejlepší spojení do Mondsee je autobusem společnosti Postbus přes hlavní vlakové nádraží v Salcburku. Přesné informace ke spojům najdete online na www.oebb.at nebo www.bahn.de.

Letecky:
Salcburské letiště W. A. Mozarta se nachází v bezprostřední blízkosti města Salcburk. Autobusová linka číslo 2 Vás odveze k salzburskému hlavnímu vlakovému nádraží, kde přestoupíte na autobus společnosti Postbus číslo 140 do Mondsee. www.salzburg-airport.com
Povinnost mít auto opatřeno dálniční známkou:
Všechny rakouské dálnice a rychlostní komunikace mohou motocykly, osobní automobily, autobusy a kamiony používat pouze s platnou dálniční známkou. Dálniční známky zakoupíte na dálničních hraničních přechodech do Rakouska a na čerpacích stanicích.

Mondsee – Irrsee
Dr. Franz Müller Straße 3
5310 Mondsee

Telefon +43 6232 2270
Fax +43 6232 2270-22
E-Mail info@mondsee.at
Web www.mondsee.cz/cz.html