© Wandern MondSeeLand ©Valentin Weinhaeupl
Eine Frau und ein Mann sitzen in der Wiese und genießen den Ausblick auf Wiesen und Berge

Katholische Frauenbewegung Mondsee

Mondsee am Mondsee, Oberösterreich, Österreich
Zaměřujeme se na: Zkušenosti. Změna. Přijďte si odpočinout Společenství a společnost:
Naše setkání se konají na regionální úrovni ve farní skupině a na národní úrovni v celostátní síti. Na programu jsou také akční a projektové skupiny k různým tématům a příležitostem. Vážíme si společných zkušeností, vzájemně se doprovázíme a povzbuzujeme a sdílíme své zkušenosti. To nám dodává sílu a přináší radost!

Věřit a ptát se:
Ženy v kfb sdílejí svou víru a mluví o ní. Společně hledáme cesty, jak najít spiritualitu, která vyhovuje našemu životu. Svou víru můžete oslavovat a prohlubovat své znalosti na diskusních skupinách, seminářích nebo rekolekcích. Zároveň jsme otevřené ženám ve střetu víry a ženám, které se od církve vzdálily.

Osobnost a rozmanitost:
Každá žena má zvláštní talenty a zájmy. Nabízíme vám prostor a čas k jejich objevování a rozvíjení a k rozvoji vaší osobnosti. S námi můžete prožívat svou kreativitu nebo se věnovat otázkám smyslu života. Možná si také chcete odpočinout nebo načerpat nové síly?

Solidarita a odhodlání:
Všichni lidé jsou si před Bohem rovni. Požadujeme rovnost mezi muži a ženami ve společnosti a zavazujeme se vytvářet vhodné ekonomické, sociální a kulturní rámcové podmínky. Svůj závazek vůči znevýhodněným a sociálně slabým lidem prožíváme mnoha různými způsoby. Kriticky sledujeme politické procesy v naší zemi i ve světě. Zvyšujeme hlas všude tam, kde jsou ohrožena práva žen.

Vítáme každou zájemkyni, která se chce připojit k našemu společenství. Akce pořádané kfb Mondsee jsou otevřené všem zájemkyním.
Chcete-li se stát členkou, kontaktujte prosím předsedkyni a vyplňte členský formulář.
Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Katholische Frauenbewegung Mondsee
Kirchengasse 1
5310 Mondsee am Mondsee

telefon +43 664 4401944
web www.dioezese-linz.at/kfb
https://www.dioezese-linz.at/kfb

kontaktní osoba
paní Susanne Kerschbaumer


telefon +43 664 4401944

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA