© Wandern MondSeeLand ©Valentin Weinhaeupl
Eine Frau und ein Mann sitzen in der Wiese und genießen den Ausblick auf Wiesen und Berge

OJAS Therapie - und Seminarzentrum

Zell am Moos am Irrsee, Oberösterreich, Österreich
  • vhodné za každého počasí
  • vhodné pro skupiny

"Můžu tam jít - pomohou mi!"
Naše terapeutické a seminární centrum v Zell am Moos má být útočištěm a opěrným bodem pro lidi v obtížných životních situacích: Každý, kdo si uvědomí, že své problémy již nedokáže překonat bez pomoci, zde najde širokou nabídku služeb a řadu poradců a terapeutů, aby mohl po období odborné podpory opět optimisticky hledět do budoucnosti.

Naše služby v současné době zahrnují pomoc při úzkostech, poruchách příjmu potravy, smutku, vztahových problémech, depresích, vyhoření, nedostatku chuti k práci nebo poruchách spánku - a můžeme vám pomoci (v závislosti na problému a vašich obavách) s psychoterapií, psychosociálním poradenstvím, logopedií, lidskou energetikou, párovým poradenstvím, poradenstvím pro pozůstalé, poradenstvím pro management, poradenstvím pro zaměstnance a poradenstvím pro děti a mládež. Alternativou k individuálnímu poradenství je stálá nabídka seminářů, workshopů a skupinových poraden, jako jsou pravidelné úplňkové meditace, otevřená skupina pro pozůstalé "Vyrovnávání se se smrtí" nebo náš ženský léčebný kruh "Moje váha v rovnováze". Co mají jednotlivé metody společného: Poskytují nový pohled zvenčí, což znamená, že problém lze mnohem rychleji rozpoznat a také účinněji řešit, když se řešení náhle stane viditelným. Kompletní a aktuální program najdete na www.ojas-therapiezentrum.at. Abyste měli jistotu, že budete dostávat všechny aktuální informace automaticky, můžete se také zaregistrovat k odběru newsletteru na adrese willkommen@ojas-therapiezentrum.at.

Výjimečnost našeho centra spočívá také v následujících dvou faktorech: Mimořádně atraktivní prostory v našem s láskou zařízeném centru si můžete pronajmout na hodinu nebo na den. Nové přírůstky do našeho centra vítáme kdykoli! A protože pro nás bylo důležité vytvořit prostředí, ve kterém se budeme my poskytovatelé i naši klienti cítit příjemně, výtvarná umělkyně Marion C. Höpflinger přizpůsobila tři ze čtyř místností svým obrazům. V rámci projektu "Rent Art" nabízí lidem, kteří si nechtějí kupovat umělecká díla, možnost pronajmout si je do obchodních prostor nebo do ordinací lékařů.

Mimochodem, pojem "OJAS" pochází z ájurvédy a znamená něco jako "životní energie", což je nesmírně příhodné, protože přesně o to v centru OJAS jde: znovuobjevit vlastní životní energii, sílu a vnitřní moc.

Těšíme se na vás!

Petra Scherzer (psychoterapeutka ve výcviku pod supervizí, psychosociální poradkyně)
Eva Ebner (logopedka)
Nina Gaugl (psychosociální poradkyně)
Silvia Philipp (energizátorka člověka a aury, učitelka Reiki)
Birgit Gschwandtner (psychosociální poradkyně)
Renate Grün (systémová koučka)
Sabine Bürgler (psychosociální poradkyně)
Marion C. Höpflinger (umělkyně)


Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
  • Cena na vyžádání
  • Vhodné za každého počasí
  • Vhodné pro skupiny
  • Vhodné pro mladistvé
  • Vhodné pro seniory
  • Vhodné pro jednotlivce
  • Vhodné s přáteli
  • Vhodné ve dvou
sezóna
  • jaro
  • léto
  • podzim
  • zima

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


OJAS Therapie - und Seminarzentrum
Hauptstraße 3
4893 Zell am Moos am Irrsee

mobilní +43 677 62969740
E-Mail willkommen@ojas-therapiezentrum.at
web www.ojas-therapiezentrum.at/
https://www.ojas-therapiezentrum.at/

kontaktní osoba
paní Petra Freysoldt
Hauptstraße 3
4893 Zell am Moos am Irrsee

mobilní +43 677 62969740
E-Mail info@petrafreysoldt.at

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA